Het eerste blog bericht is een feit

Bloggen over het laatste nieuws in de regio, jouw regio, dat is het idee! Ik heb al heel erg lang op de planning staan om een blog op te gaan zetten. Dat is iets dat op mijn lijstje stond. Nu is het zover. Ik zal het laatste regionale nieuws in de gaten gaan houden in verschillende regio’s.

Ook zullen er tips voor en door bedrijven op de blog komen te staan. Ik ben zelf namelijk ook ondernemer, dus ben zeer geinteresseerd in lokale bedrijven. Op deze blog krijg je daar meer over te lezen. Dit is overigens het eerste bericht dat nog weinig leuks bevat, binnenkort meer.

Voor nu is het even tijd voor een grappig filmpje (ook om even te kijken of alles werkt uiteraard). Ik lag in ieder geval in een scheur, hoop jij ook!

Daarnaast heb ik nog nieuws te melden: ik heb een nieuwe telefoon gekocht! Dit keer heb ik ervoor gekozen om een losse telefoon te kopen (een refurbished om precies te zijn) en daarbij een sim only abonnement af te sluiten. Alles even doorgerekend en dat scheelt een hoop geld per maand!  Je kunt via diverse websites een sim only vergelijken en een keuze maken uit een provider. Er zijn vaak veel verschillende aanbiedingen te vinden op de website.